Κρητη Σεισμοσ / Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά - Μια 36χρονη στο νοσοκομείο : Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Σεισμική δόνηση αισθητή στην Κρήτη â€
Σεισμική δόνηση αισθητή στην Κρήτη â€" Î"είτε το επίκεντρο from www.zarpanews.gr
27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ.

Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ.

Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος.

Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα .

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Είναι σφαίρα που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο μετά από
Είναι σφαίρα που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο μετά από from www.newsit.gr
Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο.

Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα .

Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . ΤΣΟΥΝÎ'ΜΙ â€
ΤΣΟΥΝÎ'ΜΙ â€" Candia Doc from www.candiadoc.gr
Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να .

27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Αρκετός κόσμος βγήκε στους δρόμους μετά . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Κρητη Σεισμοσ / Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά - Μια 36χρονη στο νοσοκομείο : Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέα δυνατή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην κρήτη, καθώς ο εγκέλαδος συνεχίζει να ταρακουνά το νησί μετά το ισχυρό χτύπημα . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να .